دانلود تحقیق درمورد آمادگي دفاعي

دانلود تحقیق درمورد آمادگي دفاعي

0 6.6k
دانلود تحقیق درمورد آمادگي دفاعي

با دانلود تحقیق در مورد آمادگي دفاعي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق آمادگي دفاعي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق آمادگي دفاعي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد آمادگي دفاعي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:37 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه

حوادث غيرمترقبه

شرايط اضطراري و بلاياي طبيعي به طور كلي تمام مناطق زمين را تحت تأثير قرار داده و همه ساله موجب خسارات انساني و مادي مي گردد .

حادثه ، زمان و مكان نمي شناسد و در هر لحظه و هر جا براي هر كسي ممكن است پيش بيايد . ايران از 40 حادثه گوناگون در جهان ، 30 مورد از آنها را شامل مي شود بويژه زلزله و سيل .

در واقع كل كشور ايران در منطقه اي زلزله خيز قرار دارد و عامل آن رانش صفحات زمين در كشورهاي عربي در جهت مخالف و به سمت بالا مي باشد و همين طور جدي تر از كشورهاي اروپايي- آسيايي تلقي مي شود .

نقشه هاي زمين شناسي نشان داده اند كه زمين لرزه هاي رخ داده در ناحيه البرز (از جمله نيشابور و مشهد) اغلب ، بزرگ ولي كم عمق و متوسط بوده كه در مقايسه با ناحيه زاگرس از دوره آرامش طولاني تري برخوردار هستند از سوي ديگر اين مناطق بظاهر آرام ، خطرناك ترين مكان ها براي وقوع يك زلزله مخرب در آينده مي باشند .

 استان خراسان علاوه بر وسعت ، از لحاظ حادثه خيزي جزو شاخص ترين استان هاي كشور مي باشد و هر ساله حوادث طبيعي گوناگوني از جمله زلزله ، سيل ، خشكسالي ، سرمازدگي و... در آن رخ مي دهد .

وجود گسل هاي اصلي و طويل كشف رود ، بينالود ، سبزوار ، كپه داغ ، قوچان ، اسفراين ، تربت جام ، درونه ، دشت بياض ، سرايان ، طبس (در حال حاضر جزو استان يزد مي باشد) ، چاهك ، خاورينه ، جاجرم ، توان زلزله خيزي استان را به ميزان شگفت انگيزي افزايش داده است ، به طوري كه 65 درصد مساحت استان را در خطر نسبي بالا و 35 درصد آن را در خطر نسبي متوسط قرار داده است و نقطه اي را در سطح استان نمي توان يافت كه مصون از خطر زلزله باشد .

همچنين در استان خراسان در هر 10 سال ، 5 مورد سيل ويرانگر اساسي و 7 مورد سيل ويرانگر ، و به طور متوسط در هر سال يك سيل متوسط و 3 مورد سيل عادي به وقوع پيوسته است .

مفهوم فاجعه (بلا) : Disaster

1)   جنبه فيزيكي

به عوامل فيزيكي و پيامدهاي آنان مانند تخريب ساختمان ها ، خانه ها ، خيابان ها ، زمين هاي كشاورزي و مواردي از اين دست كه توسط زلزله و سيل و... رخ مي دهد ، اشاره دارد .

2)   جنبه جامعه شناختي

به درهم ريختگي ساختار و كاركرد يك نظام اجتماعي مانند شهر و روستا اشاره دارد در اين جنبه مي توان به بيكاري ، مرگ و مير ، آوارگي ، سقوط طبقات اجتماعي و... اشاره كرد .

3) جنبه روان شناختي

به استرس هاي فراگير شديد ناشي از حوادث غيرمترقبه مانند زلزله و سيل اشاره دارد مانند اختلال هاي خلقي ، استرس پس از سانحه (PTSD) و...

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر